Find min indtjening

Du kan altid tjekke status for din indtjening i dit kontrolpanel for indtjening.

Interaktiv indtjening

Kontrolpanelet for indtjening har et interaktivt diagram. Du kan vælge at udvide søjlediagrammet for at starte den interaktive indtjeningsvisning.

I den interaktive indtjeningsvisning kan du filtrere diagrammet efter opslag og derefter skifte mellem månedlige og årlige indkomstvisninger, gennemgå månedlig indtjening for tidligere og fremtidige år og gennemgå vigtige præstationsstatistikker.

Oversigt for år til dato

Din oversigt for år til dato er det samlede beløb, du har tjent for hver reservation det pågældende år. Den viser også eventuelle servicegebyrer, skatter eller andre fradrag og din samlede nettoindtjening.

Kommende indtjening

Se de næste tre kommende transaktioner fra kontrolpanelet for indtjening, eller vælg Vis alle kommende for at se en komplet liste.

Du kan filtrere kommende transaktioner efter dato og opslag og søge efter specifikke transaktioner ved hjælp af reservationsbekræftelseskoden eller udbetalingsbeløbet.

Åbn en bestemt transaktion for at se transaktionsoplysninger sammen med den dato, hvor den er planlagt til at blive sendt, og hvordan udbetalingen blev beregnet. Du kan også ændre den udbetalingsmetode, som transaktionen sendes til, ved at vælge skift din udbetalingsmetode.

Betalt indtjening

Se de sidste tre betalte transaktioner i kontrolpanelet for indtjening, eller klik på Vis alle betalte for at se en komplet liste.

Vælg hver række for at se indtjeningsoplysninger, herunder oplysninger om reservationer, justeringer og annulleringer.

Hvis du har flere opslag med reservationer, der begynder samme dag, kan indtjeningen blive udbetalt sammen, hvilket vil blive vist på en enkelt række.

Hvis du skylder en gæst penge for en annullering eller reservationsændring, kan du spore det i dit kontrolpanel for indtjening. Få mere at vide om, hvad en justering af din indtjening betyder.

Hvornår modtager du din indtjening?

Du kan se udbetalingsplanen for alle reservationer i afsnittene Kommende og Betalt indtjening.

Under udbetalingsbeløbet kan du se status for hver transaktion. Du kan klikke på værktøjstippet for at få flere oplysninger om, hvornår din betaling forventes at blive udbetalt.

Din udbetalingsmetode afgør, hvor lang tid der går, før du modtager pengene.

Hvis din indtjening blev sendt for nylig, skal du huske på, at den tid, det tager at modtage hver indtjening, afhænger af den udbetalingsmetode, du bruger. Find ud af mere om vores gennemsnitlige behandlingstider.

Sådan eksporteres indtjeningsrapporter til et regneark

Sådan eksporterer du en CSV-fil med dine udbetalingsoplysninger:

1. Gå til Indtjening
  2. Klik på Vis alle kommende eller Vis alle betalte > Hent rapport > Opret rapport for at downloade CSV-filen

Sådan downloader du indtjeningsrapporter som en PDF-fil

You can also view automatically generated monthly and yearly summary reports for your earnings as well as download them as PDFs.

Download an earning report PDF on desktop:

1. Click Earnings
  2. Go to Settings and documents, then Earnings reports
  3. Choose the desired year of your Earnings report
  4. Click a monthly or yearly report to open it
  5. Click Get PDF report
  6. Under Get PDF report, choose Download PDF or Send by email
  7. Click Download or Send