Indløsning af dit Airbnb-gavekort

Airbnb-gavekort kan købes online eller i butikker og kan indløses når som helst.

Bemærk: Sørg for, at du har downloadet den seneste version af Airbnb-appen.

Indløsning af gavekort

Sådan føjer du pengene fra kortsaldoen til din konto:

1. Gå til indløsning af gavekort
  2. Følg beskederne på skærmen for at indtaste dine indløsningsoplysninger
  3. Klik på Indløs gavekort

Bemærk: Når din reservation er blevet bekræftet, kan du ikke længere ændre betalingsmetoden.

Vilkår og betingelser for gavekort

Du kan læse mere om, hvordan gavekort fungerer i de lande og regioner, hvor du i øjeblikket kan købe og indløse dem, i Airbnb's Vilkår og betingelser for gavekort.