Vejledning

Udbetaling

Tillykke! Det er fortjent (i bogstaveligste forstand). Hvornår får du den så? Her er vigtige oplysninger om udbetalinger, og hvordan du sikrer dig, at du modtager betaling, som du ønsker det.

Konfigurer udbetaling

Når du starter som vært, skal du sørge for, at du har konfigureret en udbetalingsmetode for din konto. Der kan gå et stykke tid, før den er helt klar, så vi anbefaler, at du gør det så hurtigt som muligt. Men hvordan vælger du din udbetalingsvaluta? Den er baseret på det land og den metode, du valgte, da du tilføjede din udbetalingsmetode første gang. Vær opmærksom på, at du ikke kan ændre valutaen for en udbetalingsmetode, når du har tilføjet den, men du kan konfigurere en ny udbetalingsmetode i en anden valuta når som helst.

Bekræftelsestidspunkt for nye udbetalingsmetoder
Få mere at vide om, hvornår din udbetalingsmetode er blevet bekræftet og er klar til at modtage udbetalinger.

Tilføj en udbetalingsmetode
Find ud af, hvordan du ændrer udbetalingsmetoden på din konto.

Konfigurer en udbetalingsmetode
Vælg en udbetalingsmetode, så alle kommende udbetalinger kan frigives automatisk.

Vælg en udbetalingsvaluta
Beslut, hvilken valuta du modtager betaling i, og få mere at vide om, hvordan andre udbetalingsmetoder kan tilføjes når som helst.

Angiv et minimumsbeløb for udbetalinger
Få mere at vide om, hvordan du kombinerer udbetalinger for at mindske de transaktionsgebyrer, din bank eller dit pengeinstitut opkræver

Udbetalingsbeløb og -tidspunkt

Når Airbnb har frigivet din udbetaling, er det afhængigt af din udbetalingsmetodes behandlingstid og eventuelle helligdage eller weekender, hvor lang tid der går, før du modtager pengene.

Hvis du har valgt et minimumsbeløb for udbetalinger, eller hvis du er vært for et længere ophold, kan der gå længere tid, eller udbetalingerne kan ske på et andet tidspunkt.

Hvornår modtager du din udbetaling?
Læs om, hvor lang tid der går, før du modtager din udbetaling, hvilket afhænger af varigheden af gæstens ophold, din udbetalingsmetodes behandlingstid, og om du er ny vært

Find dine udbetalingsoplysninger
Få mere at vide om, hvordan du bruger dit kontrolpanel for indtjening til at se status for dine udbetalinger og detaljerede oplysninger

Beregning af din udbetaling
Oplysninger om, hvordan du opdeler din udbetaling, og oplysninger om værtsgebyret.

Din udbetaling, hvis en gæst annullerer
Find ud af, hvad der sker med din udbetaling, og om en gæst får en refusion, når vedkommende annullerer (enten før eller under en rejse).