Rediger din opslagstitel

Du kan ændre din opslagstitel, når som helst. Det er din bolig, så du er velkommen til at give den et navn, der fremhæver, hvad der gør din bolig til noget særligt. Du er aldrig begrænset til en bestemt opslagstitel.

Ændr titlen på dit opslag

1. Klik på Opslag, og vælg det opslag, du vil ændre
  2. Under Opslags-editoren skal du klikke på Din bolig
  3. Klik på Titel, og foretag dine ændringer
  4. Klik på Gem

Bemærk: Der kan gå op til en time, før ændringerne ses på dit offentlige opslag.

Har du brug for inspiration til en opslagstitel? Vores Ressourcecenter er et godt sted at finde værtstips og anbefalinger.

Vi beder dig om at følge vores Indholdspolitik, hvilket betyder, at du ikke må medtage vildledende oplysninger, og at du ikke må bruge symboler eller emojier i din titel. Få mere at vide om, hvordan du optimerer dit opslag.