Forslag vil blive vist, efter du har indtastet noget i søgefeltet. Brug op- og ned-pilene til at gennemgå resultaterne. Brug Enter til at vælge. Hvis valget er en sætning, vil denne sætning blive indsendt som søgning. Hvis forslaget er et link, vil browseren navigere til denne side.
Vejledninger
Gæst

Find kvitteringer fra tidligere bookinger

Getting some paperwork together? No problem. You can download, print, or email your receipt from your desktop or browser.

Sådan finder du din kvittering fra en gennemført reservation:

1. Gå til Rejser, og vælg den rejse, du vil have en kvittering for
  2. Tryk på Vis flere rejseplaner
  3. Under Vis oplysninger skal du klikke på Hent kvitteringer
  4. Vælg en betaling, og klik på Hent kvittering